World War Z (The Movie). Coreea de Nord ar supravietui atacului de zombi
World War Z (The Movie). Coreea de Nord ar supravietui atacului de zombi

World War Z (The Movie). Coreea de Nord ar supravietui atacului de zombi

World War Z (The Movie). Coreea de Nord ar supravietui atacului de zombi. Un grup de matematicieni de la Universitatea Minas Gerais din Brazilia a realizat un model de calcul pentru a afla țara care poate supraviețui unei invazii de zombi la nivel mondial.

Dacă în cazul unei apocalipse declanșate de zombi, civilii sunt apărați de armată, atunci pentru supraviețuire este nevoie de 47 de soldați activi la 1000 de locuitori.

În acest caz Coreea de Nord este singura țară din lume care ar supraviețui unei invazii de zombi, este concluzia la care au ajuns profesorii João Paulo Almeida de Menconça, Lohan Rodrigues Narcizo Ferreira, Leonardo da Motta de Vasconcellos Teixeira și Fernando Sato.

World War Z (The Movie). Coreea de Sud ar supravietui atacului de zombi
World War Z (The Movie). Coreea de Sud ar supravietui atacului de zombi

Aceștia au realizat un studiu în care analizează un model de supraviețuire în cazul unei apocalipse declanșate de zombi.

”Plecând de la modelul nostru standard, bazat pe o armată puternică, am ajuns la concluzia că un număr de 47 de soldați la 1000 de civili este minimul necesar pentru supraviețuirea oamenilor. Comparând aceste numere cu statisticile din The Military Balance 2017, Coreea de Nord are suficient personal militar activ ( 47,4 la 1000 de civili) pentru a supraviețui modelului nostru de invazie de zombi” susțin cercetătorii brazilieni. Există și o parte negativă a acestui model, potrivit calculelor, doar 21,1% din populația civilă ar supraviețui.

Exact ca in film unde, pentru supravietuire, au scos dintii tuturor celor 23 de milioane de coreeni, pentru a nu musca, sau a fi muscati.

Cu toate acestea matematicienii brazilieni recomandă că cea mai bună strategie de a salva omenirea este ca fiecare țară să investească în populație pentru ca oamenii să fie mai sănătoși și mai capabili de supraviețuire.

Citeşte şi :  Scoţienii adevăraţi nu poartă nimic pe sub kilt
 

Leave a Reply

2012en
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Hide Buttons
%d blogeri au apreciat: