Subscribe to RSS

Avanseaza Intel pe piata Modemurilor 5G ?

Avanseaza Intel pe piata Modemurilor 5G ? Cipurile celor de la Intel ar trebui să ajungă pe piață în 2019, dar cei de la Qualcomm par să aibă un avans în cursa pentru 5G, având în vedere că luna trecută au reușit să realizeze un demo cu modemul care suportă această tehnologie. Și alți giganți tehnologici se străduiesc să facă astfel de progrese, iar Intel aduce o noutate importantă.

Compania ar fi reușit să efectueze un prim apel telefonic 5G, folosind rețeaua de 28 GHz și prototipuri existente de modemuri de acest fel. Intel a anunțat și că efectuează teste în mai multe regiuni ale lumii.

Gigantul a anunțat recent și producția unor modemuri compatibile cu noua tehnologie, acestea făcând parte din noua serie XMM 8000. Astfel, XMM 8060 va fi primul modem 5G produs de către companie.

Cipurile celor de la Intel ar trebui să ajungă pe piață în 2019 și vor fi capabile să-și arate potențialul odată cu lansarea rețelelor 5G, care ar trebui să aibă loc în 2020. Cu toate acestea, Intel nu renunță la dezvoltarea rețelelor LTE pentru a miza complet pe un proiect care va mai avea nevoie de câțiva ani până să se maturizeze.

Avanseaza Intel pe piata Modemurilor 5G

Avanseaza Intel pe piata Modemurilor 5G

În această situație, rețelele 3G și 4G existente vor trebui să umple golurile din viitor, dar compania e pregătite. Modemul XMM 7660, spre exemplu, este destinat generației actuale de comunicații wireless și poate asigura viteze de transfer de până la 1,6 Gbps, făcând parte din aceași categorie cu cele 5G. Acesta va ajunge pe dispozitive undeva în 2019.

Citeşte şi :  Update util pentru fotografiile uploadate pe Facebook Messenger

Intel trage tare pentru a-i ajunge din urmă pe cei de la Qualcomm, încercând totodată să devină partenerul Apple pentru modemurile din viitoarea generație.

 

0 comments

Leave a Reply

2012en

Other articlesgo to homepage

Google Maps îți va spune când trebuie să cobori din autobuz

Google Maps îți va spune când trebuie să cobori din autobuz(0)

Google Maps are din ce în ce mai multe funcții utile, iar cea mai nouă dintre acestea îți va fi utilă dacă nu știi la ce stație trebuie să cobori. Atunci când ajungi într-un oraș nou, mai ales dacă e într-o țară străină, te vei chinui mai mult sau mai puțin cu transportul în comun.

 
Ce au căutat românii pe Google în 2017

Ce au căutat românii pe Google în 2017(0)

În apropierea sfârșitului de 2017, Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2017. Căutările anului 2017 scot în evidență oamenii, evenimentele și subiectele care au captat atenția românilor în acest an. Cele mai populare căutări: Ce au căutat românii pe Google în 2017 Rezultate bac Rezultate evaluare națională Stats Royale Emag Black

 
Acum 25 de ani s-a trimis primul SMS

Acum 25 de ani s-a trimis primul SMS(0)

Acum 25 de ani s-a trimis primul SMS.Scriem si primim zilnic zeci sau chiar mai multe mesaje de tip SMS. Dar primul asemenea mesaj a fost trimis exact cu un sfert de secol in urma. Se intampla in Marea Britanie. „Merry Christmas” (Craciun fericit). Aceste cuvinte simple in limba engleza sunt acum parte din istoria

 
Mineritul de Bitcoin consumă mai multă energie decât țări mari ale lumii

Mineritul de Bitcoin consumă mai multă energie decât țări mari ale lumii(0)

Pe măsură ce valoarea Bitcoin crește, la fel face și consumul de electricitate de care are nevoie criptomoneda pentru a fi generată.Mineritul de Bitcoin consumă mai multă energie decât țări mari ale lumii Se pare că Bitcoin consumă mai multă electricitate decât 20 sau chiar mai multe țări din Europa. Cercetători de la platforma britanică

 
Cum vezi extensiile active din Chrome sau Firefox ca să le ștergi

Cum vezi extensiile active din Chrome sau Firefox ca să le ștergi(0)

Cum vezi extensiile active din Chrome sau Firefox ca să le ștergi.  Funcționalitatea unui browser modern poate fi îmbunătățită cu ușurință. Uneori însă, ar fi bine să știi cum afli extensiile din Chrome sau Firefox pentru a le șterge. Indiferent dacă folosești Google Chrome sau Mozilla Firefox, cele mai populare browsere din lume fac o

 
read more
banner

Abonare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.
%d blogeri au apreciat: