Subscribe to RSS

Secretele relației dintre Adolf Hitler şi Eva Braun

Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, dar multe dintre ele sunt mai puțin cunoscute și de aceea oamenii din întreaga lume devin curioși și își doresc să afle mai multe. O astfel de poveste a fost între Adolf Hitler și Eva Braun, o iubire stranie și misterioasă.Povestea lor de dragoste a fost un mister, despre care nu se știe foarte multe. Dar iată câteva dintre secretele relației dintre Adolf Hitler și soția sa, Eva Braun.

Eva Braun i-a fost fidelă lui Hitler
Eva Braun era cu 23 de ani mai tânără decât Adolf Hitler, iar relația lor a durat aproximativ 16 ani. Se spune că Hitler, la un moment dat, a comparat loialitatea soției cu cea a câinelui său, Blondi, asupra căruia a testat otrava înainte de a o lua el.

Prima lor întâlnire
Aparent, Adolf Hitler a întâlnit-o pe Eva Braun când ea avea în jur de 17 ani, iar el 40. Eva era pe atunci asistentă de fotograf. S-a îndrăgostit de el, întreaga ei familie s-a opus, dar sentimetele reciproce au învins.

Hitler nu i-a permis niciodată să-și arate sentimentele față de el în public
Adolf Hitler nu a dorit niciodată să-și împărtășească viața personală cu restul lumii. El a fost văzut întotdeauna ca cineva care-și iubește numai țara, în timp ce dorea să arate bine în fața adepților săi. Au fost împreună 16 ani, dar s-au căsătorit abia în ultima clipă.

Secretele relației dintre Adolf Hitler şi Eva Brown

Secretele relației dintre Adolf Hitler şi Eva Brown

Hitler a cerut informații despre familia Evei Braun înainte de a o întâlni
Adolf Hitler se îndoia de sângele ei, simțind că are sânge de evreu. El a cercetat temeinic familia Evei Braun și pe rudele sale, aflând în final că era ariană pură.

Citeşte şi :  Misterele Triunghiului Bermudelor

Povestea de dragoste dintre ei, versiunea Evei Braun
Pe de altă parte, jurnalul Evei Braun ne spune o poveste diferită. Ea povestește cum era controlată de Hitler, cum nu o lăsa să bea, să fumeze, să danseze sau să se vadă cu alte persoane în public. În jurnalul său, Eva spune că Hitler o iubea numai când voia el.

Eva Braun a încercat să se sinucidă înainte de căsătoria lor
Se pare că Eva Braun a încercat să se sinucidă de două ori: în 1932, respectiv în 1935. Ea spunea că s-a săturat de viața pe care o are și că nu este mulțumită de modul în care evoluează lucrurile.

S-au căsătorit numai pentru a muri împreună
De-a lungul celor 16 ani petrecuți alături de Adolf Hitler, Eva Braun a avut o singură dorință – să se căsătorească cu Hitler. Din fericire sau din nefericire, dorința ei a devenit realitate, dar acest lucru s-a întâmplat numai ca ei doi să moară împreună (prin sinucidere) pe 29 aprilie 1945.

 

0 comments

Leave a Reply

2012en

Other articlesgo to homepage

Desi au castigat miliarde din asta, americanii au evitat cat mai mult intrarea in razboaiele mondiale

Desi au castigat miliarde din asta, americanii au evitat cat mai mult intrarea in razboaiele mondiale(0)

Desi au castigat miliarde din asta, americanii au evitat cat mai mult intrarea in razboaiele mondiale. Atacul aerian nipon asupra instalațiilor militare americane aflate pe insula Oahu din arhipelagul Hawaii a fost executat ȋn data de 7 decembrie 1941(Pearl Harbour) și a intrat ȋn istorie drept cauza declanșǎrii devastatorului conflict din Oceanul Pacific. Bombele, torpilele

 
Faţa ascunsă a Federaţiei Internaţionale de Fotbal

Faţa ascunsă a Federaţiei Internaţionale de Fotbal(0)

Santaj, luare de mita, falsificare de voturi, transferuri ilicite si bilete „murdare”. Este fata ascunsa a Federatiei Internationale de Fotbal, vazuta prin ochii lui Andrew Jennings. Cel mai important reporter de investigatii sportive din lume, britanicul si-a petrecut patru ani din viata pentru a patrunde in culisele intunecate ale „sportului rege”. Rezultatul muncii sale a

 
Sonderkommandos, cea mai demonică crimă a naziştilor

Sonderkommandos, cea mai demonică crimă a naziştilor(0)

Sonderkommandos, cea mai demonică crimă a naziştilor Sonderkommandos reprezintă o zonă gri în istoria Holocaustului, nefiind un subiect facil de abordat, întrucât presupune atât înțelegerea mecanismului de autoapărare uman în condiții abrutizante, cât și schimbarea proprietății unor termeni ca victimă și agresor. Unitățile speciale – denumire eufemistică folosită de naziști pentru a edulcora rolul propriu-zis

 
Cum a fost împiedicat Regele Mihai să intre în România, de către Iliescu

Cum a fost împiedicat Regele Mihai să intre în România, de către Iliescu(0)

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu şi-a exprimat regretul faţă de dispariţia regelui Mihai, despre care a spus că şi-a făcut datoria cu onoare şi a luat decizii determinante pentru viitorul ţării, dar se face că uită modul neelegant în care l-a împiedicat pe rege să intre în România. Într-o postare pe blogul personal, Iliescu

 
Mesaje secrete, care declansau Revolutia, in ziarele din 18 decembrie 1989

Mesaje secrete, care declansau Revolutia, in ziarele din 18 decembrie 1989(0)

Mesaje secrete, care declansau Revolutia, in ziarele din 18 decembrie 1989. Pe 18 decembrie 1989 apare in ziarul Scinteia tineretului un articol cu sfaturi pentru cei care stau la plaja prea mult. De unde plaja in decembrie si poate nu era vorba de soare ci de Soare. Textul in original si decriptarea lui asa cum

 
read more
banner

Abonare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.
%d blogeri au apreciat: